Close

Heb je vragen? Mail naar guido@sprout.nl of bel mij op 020 262 0716. Ik help je graag verder!

Vind jij het ook zo lastig om ondernemers te bereiken?

Sprout helpt!

Bij Sprout bereiken we maandelijks meer dan 230.000 ondernemers en investeerders. Als jij bij deze doelgroep onder de aandacht wilt komen, is een membership precies wat je zoekt. Bekijk hieronder hoe Sprout jou kan helpen.

Als Sprout partner krijg je de mogelijkheid om 6 keer per jaar een evenement op de kalender te plaatsen

Boost je online vindbaarheid

Sprout informeert, inspireert en verbindt al 13 jaar ambitieuze en snelgroeiende ondernemers. Na een schat aan ervaring te hebben opgedaan, weten wij precies wat het verschil maakt tussen een succesvol en een middelmatig bedrijf. Daarom krijg jij alle tools van ons aangereikt die bewezen hebben ondernemers en bedrijven te helpen groeien!

Je kunt gratis of met fikse kortingen netwerken met (top-)ondernemers op de allervetste events

Vergroot je netwerk

Voor onze members schrijven we verdiepende premium content over de belangrijkste huidige trends en ontwikkelingen

Zo gaan wij jou en je bedrijf verder helpen

Bereik meer dan  200.000  potentiële klanten met 6 persberichten per jaar op Sprout.nl

Dankzij het sterke online merk van Sprout, kan je met linkbuilding je online vind-baarheid in een keer een flinke boost geven 

6 persberichten per jaar op Sprout

Jouw event onder de aandacht

Het bookazine van Sprout brengt vier keer per jaar verdieping over de industrieën van de toekomst

Vergroot je kennis

Laat je inspireren

Meest

Gekozen

Vergelijk de memberships

Partner Plus

Bookazine

Partner

Scaleup

Klik op de tekst voor meer info

80

Netwerk met andere (top-) ondernemers, lees kwaliteit content en zet jezelf op de kaart

euro per jaar

Meest Gekozen

euro per jaar

1.999

euro per jaar

Bookazine

Partner Plus

Haal het maximale uit het platform van Sprout met Partner Plus

Scaleup

249

Partner 

Breng je bedrijf onder de aandacht bij de 200.000+ ondernemers op Sprout 

499

Laat je inspireren over de industrieën van de toekomst met het Sprout bookazine

euro per jaar

euro per jaar

Arko van Brakel

"Sprout inspireert mij al jaren met een verfrissende kijk op ondernemen, trends en business. Maar vooral is Sprout middelpunt in een ondernemersnetwerk waar je energie van krijgt!"

"Elke werkdag lees ik de Sprout met super veel plezier, ze zijn goed geïnformeerd en de positieve entrepeneurial toon spreekt mij enorm aan. Ik ben fan!"


Ondernemers die al trots deel uit maken van Sprout

Heleen van Oord

Ferdinand Lie

"Ondernemen is een visie hebben, de hyperfocus aanzetten en gewoon doen. Zoek mensen op die jij kan helpen en die tegelijkertijd jou verder kunnen helpen. Het Sprout membership helpt mij om mijn netwerk uit te breiden en gelijkgestemden te ontmoeten!"


Deze bedrijven maken al volop gebruik

van het platform van Sprout

Scale

Hét recept voor hypergroei

Voorgaande Edities:

Scale duikt diep in de geheimen van hypergroei. Wat is hét recept? Wetenschappers en topondernemers vertellen wat de basisingrediënten zijn en hoe zij een stuk sneller groeien dan de massa.

Versnel je business met data

Make

Het Sprout Bookazine

Maakgids voor ondernemers

Make verkent de wereld van fysieke producten: van design-principes tot de daadwerkelijke uitvoer. Make laat zien hoe ondernemers creëren om de wereld om ons heen mooier, slimmer en efficiënter te maken.

Sell

Expeditie naar de klant van overmorgen

Iedereen verzamelt data, maar wat kan je er allemaal mee? In Hack lees je hoe je met nieuwe trends als  process mining en machine learning ervoor zorgt dat data echt goud waard kunnen zijn voor jouw bedrijf.

Snel veranderende technologieën, zoals chatbots, predictive marketing en artificial intelligence, veranderen de wereld van marketing en sales radicaal. Lees in Sell hoe je de klant van overmorgen kan bereiken.

Onze trots: het beroemde Sprout bookazine, speciaal bedoeld om innovatieve ondernemers te inspireren. Het nieuwe bookazine brengt vier keer per jaar verdieping over een op dat moment relevant onderwerp en over de industrieën van de toekomst. 

Let wel: het bookazine is vooral geschreven voor de echt ambitieuze ondernemer.

Zes persberichten per jaar op Sprout.nl

Normaal gesproken kost het €499,- om een persbericht te plaatsen op Sprout, waarmee je ruim 230.000 ondernemers maandelijks kunt bereiken. Met het Sprout partnership krijg je de mogelijkheid om maar liefst 6 persberichten per jaar te plaatsen. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat je razendsnel meer naamsbekendheid krijgt en als je een beetje handig goede links erbij zet, kan dit ook een boost geven aan je linkbuilding.

Sprout Evenementen

Een uitgebreid netwerk is essentieel voor elke ondernemer. Onze evenementen zijn erop gericht dat de beste ondernemers gemakkelijk met elkaar in contact kunnen komen. Daarnaast komen de beste sprekers om jou te inspireren en op nieuwe ideeën te brengen voor je business. 


Kom daarom netwerken op onze events en laat je inspireren door experts die hun kennis op een enthousiaste manier overdragen. Als Sprout-member kun je gratis of met fikse kortingen naar verschillende evenementen, zoals Challengernight of 25 onder de 25. Met één event per jaar heb je je membership er vaak al uit gehaald!

Het is steeds lastiger om online goed gevonden te worden, terwijl een sterk online profiel tegenwoordig een echte must-have is voor elke ondernemer. Sommigen doen er jaren over dit op te bouwen. Gelukkig kan jij gebruikmaken van het sterke online merk van Sprout. Je Sproutprofiel kan binnen enkele minuten al hoger staan dan je eigen LinkedIn-profiel! 

Met het Sprout partnership kan je hier ook op bedrijfsniveau gebruik van maken. Dit is niet alleen goed voor de vindbaarheid van je bedrijf, maar kan ook een enorme boost geven aan al je socialmediacampagnes.

Linkbuilding met Sprout

Advertorials in de Sprout Nieuwsbrief

De Sprout nieuwsbrief wordt elke ochtend rond 7:00 naar ruim 36.000 abonnees verstuurd. Met jouw advertentie in onze nieuwsbrief bereik je Sprouts doelgroep op de meest effectieve manier. Met het Sprout Partner Plus abonnement kan je 2 advertenties per jaar in onze nieuwsbrief plaatsen.


Een advertorial los kopen kost normaal €1500,-

Premium Content

Elke week schrijven we voor onze members uitgebreide premium content. Deze artikelen geven verdiepende informatie over hoe succesvolle bedrijven te werk gaan of geven tips over hoe jij je bedrijf nog beter kan runnen. Op dit moment worden deze artikelen zo goed ontvangen, dat we erover nadenken om dit aanbod te verdubbelen!

Vind je ook dat jij en je bedrijf dat extra zetje in de rug goed kunnen gebruiken?

Sprout helpt jou op weg

Remy Gieling
Chief Sprout Officier

Guidon Dongen
Chief Community