Close

Heb je vragen? Mail naar guido@sprout.nl of bel mij op 020 262 0716. Ik help je graag verder!

Vind je het lastig om meer ondernemers te bereiken?

Krijg via Sprout naamsbekendheid bij ruim 250.000 ondernemers per maand

Sprout is hét ondernemersplatform van Nederland. Als jij bij ondernemers onder de aandacht wilt komen met een laag marketingbudget, dan is een membership precies wat je zoekt. Bekijk hieronder hoe Sprout jou kan helpen.

6 keer jouw event onder

de aandacht

Sprout informeert, inspireert en verbindt al 13 jaar ambitieuze en snelgroeiende ondernemers. Wij werken vanuit de intrinsieke motivatie om ondernemers te helpen groeien. Daarom vragen wij geen belachelijke prijzen en kan je bij ons met een laag marketingbudget pakketten aanschaffen met tot wel 13(!) keer meer (media-)waarde dan wij je rekenen. Bovendien weten wij precies welke tools ervoor nodig zijn om het verschil te maken tussen een middelmatig en succesvol bedrijf. Bekijk hieronder wat we je allemaal kunnen bieden en kies het pakket dat bij je past. 

Icon made by EpicCoders from www.flaticon.com

Ontmoet (top-)ondernemers op de allervetste events. Met een Sprout membership kun je hier gratis of met fikse kortingen heen.

Vergroot je netwerk

"We are the unfair advantage 

for your growth"

Vergroot je kennis

Bereik meer dan  250.000  potentiële klanten met 6 persberichten per jaar op Sprout.nl waarin je ook links naar je eigen website kan verwerken.

2 advertorials in de Sprout nieuwsbrief

6 persberichten per jaar op Sprout

Als Sprout member maak je onderdeel uit van het Sprout ondernemersnetwerk met je eigen ondernemers-  of bedrijfsprofiel.

Zo gaan wij jou en je bedrijf verder helpen

Verdiep jezelf in de trends en industriën van de toekomst met het Sprout bookazine. Deze ontvang je als member vier keer per jaar op de deurmat.

Voor onze members schrijven we verdiepende premium content over de belangrijkste huidige trends en ontwikkelingen.

Laat je inspireren

Boost je online vindbaarheid

Verbeter je SEO met het sterke online merk van Sprout. Dankzij linkbuilding geef je jouw online vindbaarheid een enorme boost.

Krijg meer traffic naar je site met 2 advertenties in onze nieuwsbrief per jaar. Deze belandt dagelijks bij 37.000 ondernemers in hun inbox.

Word onderdeel van het Sprout ondernemersnetwerk

Krijg als Sprout partner al jouw evenementen vol door 6 keer per jaar jouw evenementen op de Sprout evenementenkalender te plaatsen.

- Sprout

Meest

Gekozen

Ter waarde van €2400,-

Vergelijk de memberships

Partner Plus

Bedrijfs-

profiel

Bookazine

Klik op de tekst voor meer info

Ter waarde van €3000,-

Ter waarde van €80,-

Scaleup

Partner

Ter waarde van €3000,-

Ondernemers-profiel

Ter waarde van €400,-

Ter waarde van €800,-

Bedrijfs-

profiel

249

Meest Gekozen

Ter waarde van €6680,-

1.999

Scaleup

euro per jaar

Partner Plus

Laat je inspireren over de industrieën van de toekomst met het Sprout bookazine

Haal het maximale uit het platform van Sprout met Partner Plus

euro per jaar

euro per jaar

Netwerk met andere (top-) ondernemers, lees kwaliteit content en zet jezelf op de kaart

Partner 

Breng je bedrijf onder de aandacht bij de 250.000+ ondernemers op Sprout 

euro per jaar

499

Bookazine

euro per jaar

80

Ter waarde van €9680,-

Ter waarde van €1280,-

Ondernemers die al trots deel uit maken van Sprout

Arko van Brakel

"Sprout inspireert mij al jaren met een verfrissende kijk op ondernemen, trends en business. Maar vooral is Sprout middelpunt in een ondernemersnetwerk waar je energie van krijgt!"

"Elke werkdag lees ik de Sprout met super veel plezier, ze zijn goed geïnformeerd en de positieve entrepeneurial toon spreekt mij enorm aan. Ik ben fan!"


Heleen van Oord

Ferdinand Lie

"Ondernemen is een visie hebben, de hyperfocus aanzetten en gewoon doen. Zoek mensen op die jij kan helpen en die tegelijkertijd jou verder kunnen helpen. Het Sprout membership helpt mij om mijn netwerk uit te breiden en gelijkgestemden te ontmoeten!"


Deze bedrijven maken al volop gebruik

van het platform van Sprout

Onze trots: het beroemde Sprout bookazine, speciaal bedoeld om innovatieve ondernemers te inspireren. Het nieuwe bookazine brengt vier keer per jaar verdieping over een op dat moment relevant onderwerp en over de industrieën van de toekomst. 

Let wel: het bookazine is vooral geschreven voor de ambitieuze ondernemers.

Versnel je business met data

Scale

Snel veranderende technologieën, zoals chatbots, predictive marketing en artificial intelligence, veranderen de wereld van marketing en sales radicaal. Lees in Sell hoe je de klant van overmorgen kan bereiken.

Hét recept voor hypergroei

Scale duikt diep in de geheimen van hypergroei. Wat is hét recept? Wetenschappers en topondernemers vertellen wat de basisingrediënten zijn en hoe zij een stuk sneller groeien dan de massa.

Voorgaande Edities:

Make

Maakgids voor ondernemers

Make verkent de wereld van fysieke producten: van design-principes tot de daadwerkelijke uitvoer. Make laat zien hoe ondernemers creëren om de wereld om ons heen mooier, slimmer en efficiënter te maken.

Iedereen verzamelt data, maar wat kan je er allemaal mee? In Hack lees je hoe je met nieuwe trends als  process mining en machine learning ervoor zorgt dat data echt goud waard kunnen zijn voor jouw bedrijf.

Sell

Het Sprout Bookazine

Expeditie naar de klant van overmorgen

Normaal gesproken kost het €499,- om een persbericht te plaatsen op Sprout, waarmee je ruim 230.000 ondernemers maandelijks kunt bereiken. Met het Sprout partnership krijg je de mogelijkheid om maar liefst 6 persberichten per jaar te plaatsen. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat je razendsnel meer naamsbekendheid krijgt en als je een beetje handig goede links erbij zet, kan dit ook een boost geven aan je linkbuilding.

Zes persberichten per jaar op Sprout.nl

Advertorials in de Sprout Nieuwsbrief

De Sprout nieuwsbrief wordt elke ochtend rond 7:00 naar ruim 37.000 abonnees verstuurd. Met jouw advertentie in onze nieuwsbrief bereik je Sprouts doelgroep op de meest effectieve manier. Met het Sprout Partner Plus abonnement kan je 2 advertenties per jaar in onze nieuwsbrief plaatsen.


Een advertorial los kopen kost normaal €1500,-

Linkbuilding met Sprout

Het is steeds lastiger om online goed gevonden te worden, terwijl een sterk online profiel tegenwoordig een echte must-have is voor elke ondernemer. Sommigen doen er jaren over dit op te bouwen. Gelukkig kan jij gebruikmaken van het sterke online merk van Sprout. Je Sproutprofiel kan binnen enkele minuten al hoger staan dan je eigen LinkedIn-profiel! 

Met het Sprout partnership kan je hier ook op bedrijfsniveau gebruik van maken. Dit is niet alleen goed voor de vindbaarheid van je bedrijf, maar kan ook een enorme boost geven aan al je socialmediacampagnes.

Sprout Evenementen

Een uitgebreid netwerk is essentieel voor elke ondernemer. Onze evenementen zijn erop gericht dat de beste ondernemers gemakkelijk met elkaar in contact kunnen komen. Daarnaast komen de beste sprekers om jou te inspireren en op nieuwe ideeën te brengen voor je business. 


Kom daarom netwerken op onze events en laat je inspireren door experts die hun kennis op een enthousiaste manier overdragen. Als Sprout-member kun je gratis of met fikse kortingen naar verschillende evenementen, zoals Challengernight of 25 onder de 25. Met één event per jaar heb je je membership er vaak al uit gehaald!

Premium Content

Elke week schrijven we voor onze members uitgebreide premium content. Deze artikelen geven verdiepende informatie over hoe succesvolle bedrijven te werk gaan of geven tips over hoe jij je bedrijf nog beter kan runnen. Op dit moment worden deze artikelen zo goed ontvangen, dat we erover nadenken om dit aanbod te verdubbelen!

Ter waarde van €6680,-

249

Remy Gieling
Chief Sprout Officier

Guido Dongen
Chief Community

euro per jaar

euro per jaar

Scaleup

Laat je inspireren over de industrieën van de toekomst met het Sprout bookazine

Meest Gekozen

euro per jaar

Vind je ook dat jij en je bedrijf

dat extra zetje in de rug kunnen gebruiken?

1.999

euro per jaar

Partner Plus

Netwerk met andere (top-) ondernemers, lees kwaliteit content en zet jezelf op de kaart

Haal het maximale uit het platform van Sprout met Partner Plus

euro per jaar

Bookazine

80

Partner 

Breng je bedrijf onder de aandacht bij de 250.000+ ondernemers op Sprout 

Ter waarde van €9680,-

499

Ter waarde van €1280,-