Heb je vragen? Mail naar guido@sprout.nl of bel mij op 020 262 0716. Ik help je graag verder!

Vind je het lastig om meer ondernemers te bereiken?

Krijg via Sprout naamsbekendheid bij ruim 250.000 ondernemers per maand

Sprout is hét ondernemersplatform van Nederland. Als jij bij ondernemers onder de aandacht wilt komen met een laag marketingbudget, dan is een membership precies wat je zoekt. Bekijk hieronder hoe Sprout jou kan helpen.

Zo gaan wij jou en je bedrijf verder helpen

Sprout informeert, inspireert en verbindt al 13 jaar ambitieuze en snelgroeiende ondernemers. Wij werken vanuit de intrinsieke motivatie om ondernemers te helpen groeien. Daarom vragen wij geen belachelijke prijzen en kan je bij ons met een laag marketingbudget pakketten aanschaffen waarmee je voor weinig geld een flinke mediacampagne op kan zetten. Bovendien weten wij precies welke tools ervoor nodig zijn om het verschil te maken tussen een middelmatig en succesvol bedrijf én helpt onze expert jou waar dat nodig is. Bekijk hieronder wat we je allemaal kunnen bieden en kies het pakket dat bij je past. 

Ontmoet (top-)ondernemers op de allervetste events. Met een Sprout membership kun je hier gratis of met fikse kortingen heen.

Vergroot je netwerk

Bereik meer dan  250.000  potentiële klanten met 6 persberichten per jaar op Sprout.nl waarin je ook links naar je eigen website kan verwerken.

6 persberichten per jaar op Sprout

Verdiep jezelf in de trends en industriën van de toekomst met de nieuwe Sprout gidsen. Deze ontvang je als member vier keer per jaar op de deurmat.

Laat je inspireren

Boost je online vindbaarheid

Verbeter je SEO met het sterke online merk van Sprout. Dankzij linkbuilding geef je jouw online vindbaarheid een enorme boost.

Krijg als Sprout partner al jouw evenementen vol door 6 keer per jaar jouw evenementen op de Sprout evenementenkalender te plaatsen.

6 keer jouw event onder

de aandacht

Blijf als eerste op de hoogte van alle ins & outs in ondernemersland. Zowel digitaal als per post krijg je als Partner als eerste de nieuwtjes te lezen.

Vergroot je kennis

2 advertorials in de Sprout nieuwsbrief

Krijg meer traffic naar je site met 2 advertenties in onze nieuwsbrief per jaar. Deze belandt dagelijks bij 37.000 ondernemers in hun inbox.

Icon made by EpicCoders from www.flaticon.com

Word onderdeel van het Sprout ondernemersnetwerk

Als Sprout member maak je onderdeel uit van het Sprout ondernemersnetwerk met je eigen ondernemers-  of bedrijfsprofiel.

"We are the unfair advantage 

for your growth"

- Sprout

Een van onze contentspecialisten schrijft in overleg met jou een partnerartikel over jouw product, bedrijf of visie.

1 Partner artikel gepubliceerd op Sprout.nl

Social media campagne opgezet door Sprout

Een expert van Sprout zet in overleg met jou een social media campagne voor je op met een gegarandeerd bereik van 50.000 mensen.

Nieuw

Nieuw

Nieuw

Vergelijk de memberships

Partner Premium

Partner

Partner Plus

Scaleup

Klik op de tekst voor meer info

Ter waarde van €2500,-

Bedrijfs-

profiel

Ondernemers-profiel

Ter waarde van €499,- p.s.

Ter waarde van €400,-

Ter waarde van €2400,-

Ter waarde van €800,-

Ter waarde van €80,-

Bedrijfs-

profiel

Ter waarde van €1500,-

Ter waarde van €3000,-

Top 

pick

Bedrijfs-

profiel

6

4

4

euro per jaar

Meest Gekozen

4.999

euro per jaar

Partner Premium

Haal het maximale uit het platform van Sprout met Partner Premium

Partner Plus 

Krijg nog meer exposure voor je geld met een exclusief Partner artikel op Sprout.nl.

2.499

euro per jaar

Partner

499

euro per jaar

Scaleup

249

Netwerk met andere  ondernemers, lees kwaliteit content en zet jezelf op de kaart

euro per jaar

Breng je bedrijf onder de aandacht bij de 250.000+ ondernemers op Sprout 

Ondernemers die al trots deel uit maken van Sprout

Arko van Brakel

"Sprout inspireert mij al jaren met een verfrissende kijk op ondernemen, trends en business. Maar vooral is Sprout middelpunt in een ondernemersnetwerk waar je energie van krijgt!"

"Elke werkdag lees ik de Sprout met super veel plezier, ze zijn goed geïnformeerd en de positieve entrepeneurial toon spreekt mij enorm aan. Ik ben fan!"


Heleen van Oord

Ferdinand Lie

"Ondernemen is een visie hebben, de hyperfocus aanzetten en gewoon doen. Zoek mensen op die jij kan helpen en die tegelijkertijd jou verder kunnen helpen. Het Sprout membership helpt mij om mijn netwerk uit te breiden en gelijkgestemden te ontmoeten!"


Deze bedrijven maken al volop gebruik

van het platform van Sprout

Groeigids #4

Scoren met Growth Hacking

Groeiondernemers met ambitie zetten in op state of the art marketing. Daarin draait alles om perfecte productmarket fit, een sterke boodschap via de juiste kanalen en data. Groeigids 4 duikt in de wereld van Growth Hacking.

Groeigids #3

Groei met cash als brandstof

De groei van je onderneming vreet cash. Ondernemers die het tempo erin willen houden, moeten daarom bij elke beslissing zorgen dat die bijdraagt aan een optimale cashflow. In groeigids 3 lees je hoe succesvolle startups dat doen.

Groeigids #2

Bouw een killer groeistrategie

Hard groeien, snel schalen: het vraagt om een robuuste groeistrategie. Lees in groeigids 2 hoe groeigoeroes als Verne Harnish en LinkedIn-oprichter Reid Hoffman hun scaleupmethodes ontwikkelden en hoe je die op je eigen bedrijf toepast.

Groeigids #1

Hard gaan met de beste mensen

Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er even bij doet. Lees in Groeigids 1 hoe het wel moet.

De Sprout Groeigidsen

Onze trots: de Sprout Groeigidsen, speciaal bedoeld om innovatieve ondernemers te inspireren. De Sprout Groeigids brengt vier keer per jaar verdieping over een op dat moment relevant onderwerp in een behapbaar format.

Let wel: de Groeigids is geschreven voor de ambitieuze ondernemers.

Verschijnt op 14-1-2020

Verschijnt op 23-3-2020

Zes persberichten per jaar op Sprout.nl

Normaal gesproken kost het €499,- om een persbericht te plaatsen op Sprout, waarmee je ruim 250.000 ondernemers maandelijks kunt bereiken. Met het Sprout partnership krijg je de mogelijkheid om maar liefst 6 persberichten per jaar te plaatsen. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat je razendsnel meer naamsbekendheid krijgt en als je een beetje handig goede links erbij zet, kan dit ook een boost geven aan je linkbuilding.

Advertorials in de Sprout Nieuwsbrief

De Sprout nieuwsbrief wordt elke ochtend rond 7:00 naar ruim 34.000 abonnees verstuurd. Met jouw advertentie in onze nieuwsbrief bereik je Sprouts doelgroep op de meest effectieve manier. Met het Sprout Partner Premium abonnement kan je 2 advertenties per jaar in onze nieuwsbrief plaatsen.


Een advertorial los kopen kost normaal €1500,-

Het is steeds lastiger om online goed gevonden te worden, terwijl een sterk online profiel tegenwoordig een echte must-have is voor elke ondernemer. Sommigen doen er jaren over dit op te bouwen. Gelukkig kan jij gebruikmaken van het sterke online merk van Sprout. Je Sproutprofiel kan binnen enkele minuten al hoger staan dan je eigen LinkedIn-profiel! 

Met het Sprout partnership kan je hier ook op bedrijfsniveau gebruik van maken. Dit is niet alleen goed voor de vindbaarheid van je bedrijf, maar kan ook een enorme boost geven aan al je socialmediacampagnes.

Linkbuilding met Sprout

Social Media campagne

Samen met onze Growth Hacker ga jij aan de slag met een social media campagne  waarbij wij jou helpen aan extra exposure. De campagne wordt vanuit Sprout opgezet. Hierdoor profiteer dus je nog meer van het bereik en de volgers van Sprout. Daarbovenop garanderen wij een minimaal bereik van 50.000 mensen. 

Één partnerartikel per jaar op Sprout.nl

Laat je interviewen door de branded contentspecialisten onder de bezielende leiding van de redactie van Sprout. In het interview of artikel krijg je de mogelijkheid om jouw visie, product of bedrijf inhoudelijk te profileren naar snelgroeiende ondernemers en geïnteresseerden in verhalen achter startups, scaleups en investeerders.  Je verhaal wordt gepubliceerd op Sprout.nl en zal meegaan als item in de nieuwsbrief.

Sprout Evenementen

Een uitgebreid netwerk is essentieel voor elke ondernemer. Onze evenementen zijn erop gericht dat de beste ondernemers gemakkelijk met elkaar in contact kunnen komen. Daarnaast komen de beste sprekers om jou te inspireren en op nieuwe ideeën te brengen voor je business. 


Kom daarom netwerken op onze events en laat je inspireren door experts die hun kennis op een enthousiaste manier overdragen. Als Sprout-member kun je gratis of met fikse kortingen naar verschillende evenementen, zoals Challengernight of 25 onder de 25. Met één event per jaar heb je je membership er vaak al uit gehaald!

Vind je ook dat jij en je bedrijf

dat extra zetje in de rug kunnen gebruiken?

Remy Gieling
Chief Sprout Officier

Guido Dongen
Chief Community

euro per jaar

Meest Gekozen

4.999

euro per jaar

Partner Premium

Haal het maximale uit het platform van Sprout met Partner Premium

Partner Plus 

Krijg nog meer exposure voor je geld met een exclusief Partner artikel op Sprout.nl.

2.499

euro per jaar

Partner

499

euro per jaar

Scaleup

249

Netwerk met andere (top-) ondernemers, lees kwaliteit content en zet jezelf op de kaart

euro per jaar

Breng je bedrijf onder de aandacht bij de 250.000+ ondernemers op Sprout